Integrált Energia Technika / Integrated Energy Therapy (IET®) tanfolyam /energiarendezés rövid bevezetője.

Küldetése: ’’Gyógyítsuk a világot egy szívként egyszerre!”

Ez a technika egy új generációs, hatékony kézrátétellel végzett energiarendezés, amelynek során az energiablokkok oldása szinte azonnal megtörténik.
Az IET®, amit a -The Center of Being-alapítója Stevan J. Thayer dolgozott ki, az Energiamező kilenc Gyógyító Angyalától csatornázott, lila angyali energiasugár segítségével, ami egyenesen, a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik.

Az IET® Technika az energiarendezést alatt, biztonságosan és fájdalommentesen segít kioldani, elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, megerősít és egyensúlyt teremt a jelenben, hogy kibontakozhassunk és megvalósítsuk álmainkat a jövőben.

Az energiarendezés során a 9 gyógyító Angyal csodálatos átalakító energiájával segít feloldani és kitisztítani az érzelmi-mentális energiablokkokat, ezáltal helyreállítja az életenergia áramlását, és tisztulást hoz mind érzelmi, mind lelki és szellemi szinteken is.

Az érzelmi, lelki, fizikai, traumák, nehézségek, elnyomott vagy elfojtott érzelmek, félelmek, negatív gondolatok és meggyőződések lenyomatokat hoznak létre, amelyek meggátolják az energiaáramlást a szervezetben és energiamezőben.

Az energiablokkokhoz tartozó negatív érzelmek egy-egy sejtmemória területen raktározódnak el, és akkor bukkannak fel az fizikai valóságunkban, amikor nem is számítunk rájuk.
Ezt követően az energiablokkok hatásai érzelmi, és fizikai panaszok formájában jelennek meg az életünkben, figyelmeztetve arra, hogy valami nincs rendben.

Az IET® energiarendezés segítséget nyújt a lélek és fizikailag is részt vevő személy számára az energiablokkok elengedéséhez, a fizikai és energiatestből történő lenyomatok eltávolításához és a negatív energialenyomat pozitív ellenpárjának a sejtmemóriába történő integrálásához.

Az energiarendezés alatt az oldás eltávolít minden addigi életünk /életeink során összegyűjtött, illetve eltárolt negatív energialenyomatot, a testünket körülvevő energiamező (aura) különböző rétegeiből attól függően, hogy a minket ért negatív tapasztalás milyen mélységű. Máshol raktározódnak el a negatív érzelmi, máshol a mentális és más rétegben a fizikai, vagy akár az előző életbeli emlékeink.

Az angyalok semmit sem tesznek akaratunkon kívül. Az energiarendezés alatt az energiarendező tiszta csatornájaként szolgál az intelligens IET® energiasugarának és a 9 gyógyító Angyal csodálatos energiájával csak és kizárólag azt a negatív érzelmet, negatív tapasztalást távolítja el, amit a lélek készen áll elengedni.

Pontról – pontra haladva, a szükséges 9 sejt memória területet a tiszta öröm és a tiszta szeretet energiájával tölti fel, így segítve a
továbbiakban, életünkben a tiszta öröm tapasztalásainak, érzéseinek, történéseinek teljes értékű pozitív megélését, egészségben, bőségben elfogadásban.

Az Energiarendezés alkalmazható önmagunkon vagy más személy számára, illetve távformában is.

Nincs szükség semmilyen energiarendezés tapasztalatra ahhoz, hogy elsajátítsuk ezt a csodálatos technikát, hiszen az IET® tanfolyamokon van lehetősége mindenkinek megtanulni, aki hívást érez!

Az Integrált Energia Technika / IET® egy gyakorlatorientált, beavatás alapú tanfolyam, melynek 4 szintje van: Alap-, Közép-, Felsőfok és a Mester-Oktatói szint. Az Energiamező Gyógyító Angyalai tanfolyam, egy iránymutató a kilenc gyógyító angyalhoz, bevezető az angyali energiákhoz.
IET® oktatást és beavatást, csak hivatalos, bejegyzett Mester-Oktató tarthat és végezhet!

Az eredményes kapcsolódás, és pontos technika elsajátítása érdekében minden tanfolyam létszáma korlátozott maximum 8 fő!

Az IET® technika és energia rendezés nem diagnosztizál, nem kezel, és nem gyógyít betegségeket. Kizárólag a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben, egyensúlyban, hozza a visszafojtott érzelmi energiablokkokat, kitisztítja a negatív energia lenyomatokat és megerősíti az energiamezőt. /Aurát/

Miért hasznos neked az IET ® technika?

  • A lila energiasugár segítségével a 12 szálú DNS-ből biztonságosan eltávolíthatód a múltat korlátozó lenyomatokat, és negatív energiamintákat ezáltal egyensúly teremthetsz a jelenben, hogy megvalósulhassanak álmaid a jövőben.
  • Sejtmemória szinten azonosítja és elengedi a mélyen elfojtott érzelmeidet.
  • Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amik az egészséged, életcélod, jóléted és kreativitásod útjában állnak.
  • Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal.
  • Segít felfedezni és megélni lélekküldetésed.
  • Növeli az önbizalmad, segíti az öngyógyításodat.
  • Megerősíti a kapcsolatodat az IET angyalokkal és segít, hogy a közeljövőben, bárhol, bármikor kapcsolódni tudj velük és segítségedre legyen bármiben gyógyító energiájuk.

Ha hívást érzel a lelkedben, és szeretnéd elsajátítani ezt a csodálatos technikát, szeretettel várom a jelentkezésedet.
Az induló tanfolyamokra az aktuális események között, a megadott időpontokra tudsz regisztrálni és jelentkezni.
A jelentkezés csak visszaigazolással érvényes!

Aktuális események / Tanfolyamok

Energiamező Gyógyító Angyalai

2023.03.25.

Integrált Energia Technika / IET®/ Alapfok

2023.04.15.

Integrált Energia Technika / IET®/ Középfok

Integrált Energia Technika / IET®/ Felsőfok

Integrált Energia Technika / IET®/ Háziállatoknak

Tanfolyamok helyszíne: 2316 Tököl Diófa sor 5/B

Felnőttképzés nyilvántartási szám: B/2022/000547