Integrált Energia Technika / IET®/Háziállatoknak

Előfeltétel: Alapfokú IET® tanfolyam elvégzése

Kezdetben az IET® technikát valamint energiarendezést, csak kizárólag embereken alkalmazták, de a The Center of Being– alapítója Stevan J. Thayer kidolgozta ezt a csodálatos technikát, hogy a házikedvenceinknek is tudjunk segíteni, kioldjuk a traumák, sérülések által lerakodott negatív energiamintákat, ezt követően pedig megnyugtassuk és fel tudjuk tölteni, Őket is pozitív energiákkal.
Ez a képzés a leggyakoribb házikedvencekre helyezi a hangsúlyt, a kutyákra, cicákra és lovakra, de ez a technika más állatokra is pont ugyanolyan eredményes hatással alkalmazható.
A képzés során megtanulod, hogy használd az Angyali Szívkapcsolat technikát, hogy segíthesd a kis vagy nagy házikedvencek öngyógyító képességét. Megtanulod a kilenc IET®  sejtmemória területet és a hozzájuk tartozó IET®  integrációs pontokat, hogy megtisztíthasd és megerősíthesd azokat akkor, és amikor csak szükségét érzed, hiszen egy házikedvenc nem tudja szóban kérni, Te fogod érezni mikor, van szüksége segítségre.
Fejleszd tovább az Alapfokú IET® ismereteidet, hogy képes legyél bárhol bármikor segítséget nyújtani, akár saját, vagy ismerősöd házikedvencének.
A tanfolyam részvételi díja: 38.000, – Ft. Ismétlőknek: féláron. A tanfolyam időtartama: 8 óra.

A részvételi díj tartalmazza: / amerikai központ által -The Center of Being- kiállított oklevél, magyar nyelvű tankönyv, jegyzet, toll, víz, tea, aprósütemény. Bővebb részletek, regisztráció után emailben: timaragnes@angyalierzes.hu vagy a +36204417176 telefonszámon.

Az eredményes kapcsolódás, és pontos technika elsajátítása érdekében minden tanfolyam létszáma korlátozott maximum 4 fő!

Az IET® energiarendezés nem diagnosztizál, nem kezel és nem gyógyít betegségeket.  Kizárólag a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben kioldja a visszafojtott, letapadt érzelmi energiablokkokat, valamint egyensúlyban, hozza, és megerősíti az energiamezőt. /Aurát/

iet pets

Felnőttképzés nyilvántartási szám: B/2022/000547

Regisztráció a tanfolyamra

Az üzenetben jelölje meg a tanfolyam nevét, amire jelentkezik!