Pszichotronika

A pszichotronika szó jelentése: élő, mozgó lélek-szellem. Az ember nem mindig érzékeli a lélek jelzéseit, nem hallja a lelkiismerete hangját, s egy idő után a lélek már csak betegség által tud jelzést adni, amire már odafigyelünk.
A betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből erednek, a fizikai testben tünetként nyilvánulnak meg. Ekkor„bekapcsol” egy jelzőrendszer, amely jelzi, hogy valamit rosszul tettünk vagy teszünk.
A lélek- és szellemgyógyászat /pszichotronika/ módszere egy alternatív, ősi, holisztikus módszer, mely képes visszaállítani a test, lélek, szellem harmóniáját. Ez egy rendkívül hatékony módszer, de hit nélkül nem működik, mint ahogy semmi más sem az életünkben.

Itt a földön mindenki test-lélek-szellem szinten létezik. A pszichotronikában a lélek erejével dolgozunk. Nem konkrétan a fizikai testet kezeljük, hanem szellemi síkon történik a visszaállítás, az energetikai tisztítás. Ezért is fontos a hit ereje, ez által íródik át a gyógyítás a fizikai testbe.

A fizikai testet (szerveket, csakrákat, aurát), annak környezetét energetikailag időnként tisztítani kell, erre rendkívül jól alkalmazható a pszichotronika. Néha már ennyi is elegendő, hogy elinduljon a gyógyulás bennünk.
Szellemsebészettel, szellemgyógyászattal a betegség okaira derül fény. A kezelést a szellem-, illetve a lélektestben végezzük el, ahonnan a /gyógyulás/ átíródik a fizikai testbe. Ez a harmonizálás /gyógyítás/ a beteg aktív közreműködésével történik, így részese lesz saját energiarendezésének /gyógyulásának/. A gyógyításhoz eszközöket és szereket nem használunk, a kezelés meditációban zajlik.

Ezt követően visszakaphatjuk a test-lélek–szellem harmóniájának egységét, mely maga a Szent Háromság.

Jusson eszünkbe, hogy az Isteni szikra mindenkiben benne van, a teremtők mi saját magunk vagyunk! A pszichotronika tevékenység nem orvosi munka, nem helyettesíti a hagyományos orvoslást!

„Jézus is azt mondta a csodás gyógyulások után: a Hited gyógyított meg téged!” (Márk 5, 21-43)