Integrált Energia Technika

Integrált Energia Technika / Integrated Energy Therapy® (IET®)  Energiarendezés rövid bevezetője.

Küldetése: ’’Gyógyítsuk a világot egy szívként egyszerre!”

Ez a technika egy új generációs, hatékony kézrátétellel végzett energiarendezés, amelynek során az energiablokkok oldása szinte azonnal megtörténik.
Az IET®, amit a -The Center of Being-alapítója Stevan J. Thayer dolgozott ki, az Energiamező kilenc Gyógyító Angyalától csatornázott, lila angyali energiasugár segítségével, ami egyenesen, a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik.

Az IET® energiarendezés biztonságosan és fájdalommentesen segít kioldani, elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, megerősít és egyensúlyt teremt a jelenben, hogy kibontakozhassunk és megvalósítsuk álmainkat a jövőben.

Az energiarendezés során a 9 gyógyító Angyal csodálatos átalakító energiájával segít feloldani és kitisztítani az érzelmi-mentális energiablokkokat, ezáltal helyreállítja az életenergia áramlását, és tisztulást hoz mind érzelmi, mind mentális és spirituális szinteken is.

Az érzelmi, lelki, fizikai, traumák, nehézségek, elnyomott vagy elfojtott érzelmek, félelmek, negatív gondolatok és meggyőződések lenyomatokat hoznak létre, amelyek meggátolják az energiaáramlást a szervezetben és energiamezőben.

Az energiablokkokhoz tartozó negatív érzelmek egy-egy sejtmemória területen raktározódnak el, és akkor bukkannak fel az fizikai valóságunkban amikor nem is számítunk rájuk.
Ezt követően az energiablokkok hatásai érzelmi, és fizikai panaszok formájában jelennek meg az életünkben, figyelmeztetve arra, hogy valami nincs rendben.

Az IET® energiarendezés segítséget nyújt a lélek és fizikailag is részt vevő személy számára az energiablokkok elengedéséhez, a fizikai és energiatestből történő lenyomatok eltávolításához és a negatív energialenyomat pozitív ellenpárjának a sejtmemóriába történő integrálásához.

Az energiarendezés alatt az oldás eltávolít minden addigi életünk/életeink során összegyűjtött, illetve eltárolt negatív energialenyomatot, a testünket körülvevő energiamező (aura) különböző rétegeiből attól függően, hogy a minket ért negatív tapasztalás milyen mélységű. Máshol raktározódnak el a negatív érzelmi, máshol a mentális és más rétegben a fizikai, vagy akár az előző életbeli emlékeink.

Az angyalok semmit sem tesznek akaratunkon kívül. Az energiarendezés alatt az energiarendező tiszta csatornájaként szolgál az intelligens IET® energiasugarának és a 9 gyógyító Angyal csodálatos energiájával csak és kizárólag azt a negatív érzelmet, negatív tapasztalást távolítja el, amit a lélek készen áll elengedni.

Pontról – pontra haladva, a szükséges 9 sejt memória területet a tiszta öröm és a tiszta szeretet energiájával tölti fel, így segítve a
továbbiakban, életünkben a tiszta öröm tapasztalásainak, érzéseinek, történéseinek teljes értékű pozitív megélését, egészségben, bőségben elfogadásban.

Az Energiarendezés alkalmazható önmagunkon vagy más személy számára, illetve távformában is. Ezeket elsajátítani tanfolyam során lehetséges.

Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, felszentelt Vallásközi Miniszter, Fehér Fény Reiki Mester, az IET kifejlesztője, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája.

Az eredményes kapcsolódás, és pontos technika elsajátítása érdekében minden tanfolyam létszáma korlátozott maximum 4 fő!

Az IET® energiarendezés nem diagnosztizál, nem kezel és nem gyógyít betegségeket.  Kizárólag a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben kioldja a visszafojtott, letapadt érzelmi energiablokkokat, valamint egyensúlyban, hozza, és megerősíti az energiamezőt. /Aurát/