Integrált Energia Technika

Integrált Energia Technika/ IntegratedEnergyTherapy® IET®
Egy új generációs, hatékony energiarendezés, ami 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít elengedni a múlt korlátozó energiamintáit.

Küldetése: ’’Gyógyítsuk a világot egy szívként egyszerre!”

Az IET, amit a The Center of Being alapítója, Stevan J. Thayer dolgozott ki az Energiamező kilenc Gyógyító Angyalától csatornázott, lila angyali energiasugár segítségével, csodálatos átalakító energiájával, segít feloldani és kitisztítani az érzelmi-mentális energiablokkokat, ezáltal helyreállítja az életenergia áramlását, és tisztulást hoz mind érzelmi, mind mentális és spirituális szinteken is. Az érzelmi, lelki, fizikai, traumák, nehézségek, elnyomott vagy elfojtott érzelmek, félelmek, negatív gondolatok és meggyőződések, lenyomatokat hoznak létre, amelyek meggátolják az energia áramlást a szervezetben, és energiamezőben. Az energiablokkokhoz tartozó negatív érzelmek egy-egy sejtmemória területen raktározódnak el.

Az érzelmi- és energiablokkok hatásai érzelmi, fizikai panaszok formájában jelenhetnek meg az életünkben. 
Az IET segítséget nyújt a kezelt személy számára az energia blokkok elengedéséhez, a fizikai és energia testből történő eltávolításához és a negatív energia lenyomat pozitív ellenpárjának a sejtmemóriába történő integrálásához.

Az energiarendezés alatt az energia eltávolít minden addigi életünk/életeink során összegyűjtött, illetve eltárolt negatív energia lenyomatot, a testünket körülvevő energiaburok (aura) különböző rétegeiből attól függően, hogy a minket ért negatív tapasztalás milyen mélységű. Máshol raktározódnak el a negatív érzelmi, máshol a mentális és más rétegben a fizikai, vagy akár az előző életbeli emlékeink.

Az angyalok semmit sem tesznek akaratunkon kívül. Az energiarendezés alatt az energiarendező az angyalok tiszta energiájával csak és kizárólag azt a negatív érzelmet, negatív tapasztalást távolítja el, amit készen állunk elengedni.

Pontról – pontra haladva, a szükséges területet a tiszta öröm és a tiszta szeretet energiájával töltik fel, így segítve  a továbbiakban, életünkben a tiszta öröm, tapasztalásainak, érzéseinek, történéseinek teljes értékű pozitív megélését, mely folyamat alatt az energiakezelő tiszta csatornájaként szolgál az intelligens IET energia sugarának.

 

Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, felszentelt Vallásközi Miniszter, Fehér Fény Reiki Mester, az IET kifejlesztője, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája.

 Az IET® energiarendezés nem diagnosztizál, nem kezel és nem gyógyít betegségeket.  Kizárólag a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben egyensúlyban, hozza a visszatartott érzelmi energiablokkokat, és megerősíti az energiamezőt (aurát).