Angyali Áldások

Mindannyiunknak minden nap szüksége van a Mennyei Atya, az Angyalok támogatására, áldására, hogy teljes energiával és lelkesedéssel kezdjük a napot. És talán semmi sem hatékonyabb, mint egy motiváló és sugalmazó gondolat. Ahhoz, hogy minden nap legyen egy csodálatos napunk, segít, ha pozitívan gondolkodunk, és minden nap legalább egyszer, vagy akár többször is megerősítjük hitünket. Évek óta, minden reggel gyakorlattá vált az életemben, hogy egy napi Angyalüzenettel vagy áldással kezdem a napomat, és higgyétek el, hogy nagymértékben befolyásolja az életemet, természetesen pozitív irányban. 
Személyes tapasztalatom az, hogy ezek az üzenetek fokozatosan átjárják az egész testemet, lelkemet, szellememet, és megemelik rezgésszintemet.  A lélekemelésre pedig mindannyiunknak szüksége van!

És egy gondolat, egy üzenet, óriási változást hozhat abban, hogy az ember hogyan érezze magát érzelmileg, és fizikailag, hiszen minden egy gondolattal, egy érzéssel kezdődik az életünkben.
Bízom benne, hogy Te  is megtalálod a sorok közt azt a gondolatot, vagy Angyali Áldást, ami a segítségedre a léleképítésedre szolgál.
Fogadd áldással és szeretettel az üzeneteimet, gondolataimat!
Tímár Ágnes

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy hitet és bölcsességet adsz, hogy új és váratlan helyeken lássam meg csodáidat. Hálásan elfogadom és köszönöm a segítséget!

Az angyalok akkor hoznak békét és nyugalmat, amikor a legnagyobb szükséged van rá.
Bármi is történjen, érezd, hogy mindig jelen vannak és életed minden percében elkísérnek.

Amikor kérjük, és elfogadjuk az Égiek segítségét, szívünk megnyílik a gyógyulás előtt.
Mindaddig, amíg kérjük és megengedjük, hogy az Angyalok vezessenek, minket legyen bármilyen nehéz az előttünk álló út, az Angyalok kíséretében könnyedén végig megyünk rajta.

A Mennyei Atya és az Angyalok gyógyító szeretettel és fénnyel ölelnek körül Téged, csakúgy, mint a szeretteidet és az egész környezettedet.

Gyakorold önmagad és jelenlegi körülményeid elfogadását. Figyelj és bízz a varázslatban, melyet az elfogadás hozhat életedben.
Az elfogadás tesz azzá, aki vagy, és aki lenni szeretnél. Az elfogadás ad erőt ahhoz, hogy megváltoztasd körülményeidet és szebbé tedd a mindennapjaid.

Az angyalok segítenek, hogy felszámolj minden olyan akadályt, mely álmaid és vágyaid útjában áll. Fordulj hozzájuk bizalommal útmutatásokért és segítségért.

Oszd meg életedet, terveidet, reményeidet, álmaidat és félelmeidet imában Istennel és az Angyalokkal! Válaszként lelki békére találsz.

Bármi, amiről álmodsz, és hajlandó is vagy tenni érte, hidd el, hogy az Égiek segítségével sikerülni fog!

Oszd meg lelkesedésedet az Égiekkel. Tűzz ki magadnak nagyra törő álmokat. Légy erős, ne engedd, hogy bármi korlátozza hitedet.

Szereteted váljék egy változást hozó hatalmas erővé. Higgy benne, hogy minden változás során, amelyet fontolóra veszel vagy megtapasztalsz, teljes mértékben támogatnak az Égiek.

Pozitív gondolataid szeretetet, erőt, tudást adnak neked, és megemelik a rezgésszintedet. Érezd és lásd, ahogy álmaid, vágyaid valóra válnak!

Amikor úrrá lesz rajtad a félelem, a düh, a harag, vagy a szomorúság jusson eszedben, hogy ezek az érzelmek, átmenetiek és csakis rajtad múlik, hogy mennyire ragadsz bele ebben a negatív energiában.
Bármennyire is nehéznek tűnik, csendesedj el, hunyd le a szemed, néhány percre és kérd az angyalok segítségét, kérd a gyógyító tisztitó energiájukat, mely erőt és megnyugvást hoz számodra. Engedd meg magadnak, hogy az égi segítség felülírja a félelmeid, az aggodalmad, a negatív érzelmeket. Hidd el sokkal erősebb, vagy mint gondolnád, semmi sem állhat az utadban. Bízz magadban, belső erődben és minden akadályt könnyedén leküzdesz, haladj tovább félelem nélkül a megkezdett utadon.

Jusson eszedbe napközben is köszönetet mondani az Angyaloknak! Legtöbbször csak azért feledkezel meg arról, hogy hálás legyél, mert nem érsz rá. Ma szánj minden órádból egy percet, a hálaadásra, hiszen szinte minden percben történik valami, amiért hálás lehetsz az Égieknek!

Szabadságod kulcsa a Te kezedben van! Nem kell mástól várnod, hogy megadják neked, amire szükséged van. Vállalj felelősséget magadért. Legyen bátorságod, és szélesre tárul előtted a szabadság kapuja.

A hit nem csak azokban az időkben fontos, amikor minden gördülékenyen megy az életedben Akkor is őrizd meg, amikor az élet akadályok, próbatételek elé állít, mert akkor van a legnagyobb szükséged rá!

A tavasz az újjászületés és a megújulás ideje.
Ébredj föl szendergésedből, és fedezd fel a természet csodáit. Mindenben, ami történik, lásd meg a legjobbat! Fogadd a változásokat, és haladj velük, ne engedd, hogy lelkedben bármi is feltartóztassa őket. Soha ne félj az újtól, az ismeretlentől, hanem bátran vágj neki, tudd, hogy az égiek mindig veled vannak, és soha nem hagynak magadra, nem hagynak cserben. Érezd az angyalok szeretetének erejét, amely felmelegíti a világot, és ragyogó fényt hoz a szívedben, lelkedben, és feltölt a tavasz megújuló energiájával.

Tudd, hogy minden változást, amelyet fontolóra veszel, vagy megtapasztalsz, a fejlődésedet segíti. Légy hálás, mert mindenben teljes mértékben támogatnak az Égiek!

Az élet tengerén Te vagy a hajód kapitánya. A kapitánynak helyes parancsokat kell adnia, hogy biztonságban partot érjen a hajó.
Hasonlóképpen neked is pozitív, építő gondolatokat kell továbbítanod lelked számára, mert a lelked kormányozza az összes élettapasztalatod.

Ahhoz, hogy elengedhesd a félelmeid, előbb fel kell ismerned őket, és szembe kell nézned velük.
Tudd, hogy a félelem a szeretet hiánya.
Jusson eszedbe, hogy a szeretet nagyobb minden félelemnél.
Emlékezz, hogy a benned lévő szeretet meggyógyít és megújít mindent, és segít elengedni az összes félelmed.

Az Égiek akkor is vigyáznak rád, amikor Te nem is sejted, hogy veszélyben vagy!

Bármi, amiről álmodsz, és hajlandó is vagy tenni érte, hidd el, hogy az Égiek segítségével sikerülni fog!

A bölcsesség a tapasztalataidon keresztül áramlik, az életedben.
Ha valami túl nehéznek bizonyul, hogy egyedül birkózz meg vele, talán azért van, hogy megértsd, bármikor kérhetsz segítséget!


A felemelkedés az az út, amelyet tudatosan választasz, hogy kiterjeszd szárnyaidat és megtapasztald a jelenben létező csodákat.
Légy bátor és szárnyalj, hisz az Égiek minden pillanatban veled vannak!

Van egy szó, amelyet ha kimondasz, mérhetetlen erőket mozgósít életed megváltoztatására. Ha ez a szó elhagyja ajkadat, felhőtlen öröm és boldogság lesz az osztályrészed. Ez a szó csodákat tesz, elűzi a rosszat, és te minden jóban bővelkedni fogsz. Ha ezt a szót kimondod, és őszintén átérzed, az Univerzum összes erőit felsorakoztatja mögéd, hogy érted munkálkodjanak. Mindössze ezen az egy szón múlik a békességed, boldogságod és álmaid valóra válása… KÖSZÖNÖM.

Ha odafigyelsz a gondolataidra, rájöhetsz, mit üzennek neked a szeretettel kapcsolatban. Szíved megnyitásával magát a tiszta tudat szeretetét mutatod meg. Amikor feltétel nélkül tudsz szeretetet adni, szíved felszabadul, kiteljesedettnek és erőteljesnek érzed magad. Engedd meg magadnak ezt az érzést, mert a szeretet a legerősebb fegyver a világon és képes az egekig repíteni!

Minden nap gyújts egy gyertyát. Összpontosíts a lángjára, ami anyagból alakul át fénnyé. Tisztázd magadban mi a legfontosabb számodra, és figyeld meg, hogy milyen tapasztalatokért és élményekért mondhatsz hálát és érezhetsz boldogságot. Köszönd meg Istennek és az Angyaloknak a végtelen feltétel nélküli segítségüket.
 

Hallgass a bölcs tanácsadódra a lelked hangjára! Legyél nyitott és vedd észre az égi üzeneteket, amikor feltárulnak előtted.

Ne a múltban élj, hanem a jelenben!
Nézz szembe a múlt eseményeivel, és engedd el a fájdalmas lenyomatokat, amelyek már nem szolgálnak téged. Nincs szükséged rájuk!

Értékeld a tapasztalatokat, amelyeket kapcsolataid tanítanak neked! Egyszer még nagyon hálás leszel érte.

Emlékezz arra, hogy az tehetetlenség, zavartság, elkeseredettség általában a változás, növekedés előzménye. Ha a mostani helyzetedet kihívásnak érzed, ez azért van, mert valami újat tanulsz, a megértés magasabb szintjére emelkedsz. Az Égiek mindig készséggel segítenek, támogatnak, hogy könnyeben megéld sorsod tanításait. Csak kérned kell, és elfogadni a segítséget!

A mások iránti önzetlen tisztelettel cselekedni nem mindig jön magától, pedig bármikor megteheted, hogy  együttérzést mutatsz valaki iránt.