Angyalenergia-közvetítés

Amikor az angyalokkal kapcsolatba lépünk, életünk minden területén csodálatos, meglepő, változások mehetnek végbe. Hozzásegítenek a testi, lelki, szellemi és spirituális, fejlődésünkhöz. Az angyalenergia segít a lelki békénk megőrzésével kapcsolatos kérdésekben, és irányt mutat gondolataink helyes használatára, valamint megtapasztalhatjuk az angyalok szeretetét és csodálatos energiákban lehet részünk. Emlékeztetnek bennünket arra, hogy kik vagyunk valójában, honnan jöttünk, hová tartunk, és segíthetnek életfeladatunk megértésében. Az angyalenergia megtapasztalása közben az Angyalok amellett, hogy elvégzik az energiarendszerünk harmonizálását, a lelkünket is gyógyítják.

Mindamellett, hogy csodálatos segítőink és lehetőségeink vannak, nem feledkezhetünk meg egy nagyon fontos tényről. Arról, hogy a munka oroszlánrésze a miénk, és emlékezzünk lelkünk teremtő erejére, fényére és hogy állandó összeköttetésben vagyunk a teremtővel.

Az angyalenergia-közvetítés tevékenység nem orvosi munka, nem helyettesíti a hagyományos orvoslást!
Áldás.

Méháldó szertartás az arkangyalok érintésével

„Egy biztonságos energetikai térben, az Egység terében kapcsolódunk össze a nőiségünk és Méhünk istennői erejének ébredését segítő Arkangyalok energiasugarával, hogy megkapjuk a Mindenség Anyjának és Földanyának az áldásait. Az Arkangyalok lágy érintésükkel emelik fénybe a nőiségünk ősi sérüléseit és hozzák el annak emlékezetét, hogy mi nők a béke, szeretet és öröm teremtésének kelyhei vagyunk. A Méh áldás vezető Arkangyala: Rafaela Arkangyal – az Új Világ Arkangyala.
Üzenete: Éld meg a szenvedélyed, kövesd a lélek örömét, mert az Új világ nem a nők feláldozásán keresztül fog eljönni – hanem a megértésen keresztül: a szeretet, a könyörület, a táplálás, a gondoskodás önmagadnál kezdődik. Az Univerzum ősi ritmusa csak arra vár, hogy hazatalálj hozzá, és újra minden létezővel egységben, békében élve áramolj a Mindenség Anyjának szent tervében.” – Sándor Judit
A Méh áldó szertartás emlékezetét az angyali energiákon keresztül csatornázta:
dr. Sándor Judit Angyalmentor – Jóportál – Angyalikapu

angyal