Integrált Energia Technika / IET®/ Felsőfok

Előfeltétel: Középfokú IET®  tanfolyam elvégzése

A felsőfokú IET® tanfolyamon a 12 szálú DNS-ből a negyedik / lélekküldetés és ötödik / lélekcsoport DNS párokkal dolgozunk, amely képessé teszi arra, hogy aktiváld lélekküldetésedet és megvalósítsd életfeladatodat, álmaidat a jelenben.

Az IET® technika és energia rendezés nem diagnosztizál, nem kezel, és nem gyógyít betegségeket.  Kizárólag a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben, egyensúlyban, hozza a visszafojtott érzelmi energiablokkokat, kitisztítja a negatív energia lenyomatokat és megerősíti az energiamezőt. /Aurát/

A tanfolyam részvételi díja: 53.000 Ft. Ismétlőknek: féláron. A tanfolyam időtartama: 8 óra.

A részvételi díj tartalmazza: / amerikai központ által -The Center of Being- kiállított oklevél, magyar nyelvű tankönyv, jegyzet, toll, víz, tea, aprósütemény. Bővebb részletek, regisztráció után emailben: timaragnes@angyalierzes.hu vagy a +36204417176 telefonszámon.

Az eredményes kapcsolódás, és pontos technika elsajátítása érdekében minden tanfolyam létszáma korlátozott maximum 4 fő!

Az IET® energiarendezés nem diagnosztizál, nem kezel és nem gyógyít betegségeket.  Kizárólag a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben kioldja a visszafojtott, letapadt érzelmi energiablokkokat, valamint egyensúlyban, hozza, és megerősíti az energiamezőt. /Aurát/

iet felsofok

Felnőttképzés nyilvántartási szám: B/2022/000547

Regisztráció a tanfolyamra

Az üzenetben jelölje meg a tanfolyam nevét, amire jelentkezik!