Integrált Energia Technika / IET®/ Alapfok

Nincs előfeltétel, de ettől függetlenül javaslom a Energiamező Gyógyító Angyalai tanfolyamot, ahol megismerkedhetsz a kilenc gyógyító angyallal.
Az alapfokú IET® tanfolyamon a 12 szálú DNS-ből az első / fizikai és második / érzelmi DNS párokkal dolgozunk. Az DNS aktiválás után képes leszel, hogy kitisztítsd a sejtmemóriából a múltban megélt negatív, fizikai és érzelmi hatások következtében kialakult energiablokkokat, és a helyükre pozitív fizikai érzelmi energialenyomatokat integrálj.

Az IET® technika és energia rendezés nem diagnosztizál, nem kezel, és nem gyógyít betegségeket.  Kizárólag a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben, egyensúlyban, hozza a visszafojtott érzelmi energiablokkokat, kitisztítja a negatív energia lenyomatokat és megerősíti az energiamezőt. /Aurát/

A tanfolyam részvételi díja: 43.000 Ft. Ismétlőknek: féláron. A tanfolyam időtartama: 8 óra.

A részvételi díj tartalmazza: / amerikai központ által -The Center of Being- kiállított oklevél, magyar nyelvű tankönyv, jegyzet, toll, víz, tea, aprósütemény. Bővebb részletek, regisztráció után emailben: timaragnes@angyalierzes.hu vagy a +36204417176 telefonszámon.

Az eredményes kapcsolódás, és pontos technika elsajátítása érdekében minden tanfolyam létszáma korlátozott maximum 4 fő!

Az IET® energiarendezés nem diagnosztizál, nem kezel és nem gyógyít betegségeket.  Kizárólag a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben kioldja a visszafojtott, letapadt érzelmi energiablokkokat, valamint egyensúlyban, hozza, és megerősíti az energiamezőt. /Aurát/

IET Alapfok tanfolyam

Felnőttképzés nyilvántartási szám: B/2022/000547

Regisztráció a tanfolyamra

Az üzenetben jelölje meg a tanfolyam nevét, amire jelentkezik!