Energiamező Gyógyító Angyalai

Előfeltétele nincs, semmilyen előképzést nem igényel.
Az IET® Energiamező Gyógyító Angyalai tanfolyam egy négylépéses folyamatból áll, mely lehetővé teszi, hogy összekapcsolódj az IET® kilenc gyógyító angyallal, Ariel, Rafael, Gábriel, Celestina, Faith, Cassiel, Dániel, Sára és Mihály. Kifejleszd a személyes kapcsolatodat velük, hogy el tudd fogadni gyógyító ajándékaikat. A tanfolyamon megtanulod, hogyan szólíthatod az IET® angyalait, milyen akadályokkal fordulhatsz hozzájuk és miben lehetnek a segítségedre.

A tanfolyam részvételi díja: 33.000,- Ft. Ismétlőknek: féláron. A tanfolyam időtartama: 8 óra.

A részvételi díj tartalmazza: amerikai központ által -The Center of Being- kiállított oklevél, magyar nyelvű tankönyv, jegyzet, toll, víz, tea, aprósütemény. Bővebb részletek, regisztráció után emailben: timaragnes@angyalierzes.hu vagy a +36204417176 telefonszámon.

Az eredményes kapcsolódás, és pontos technika elsajátítása érdekében minden tanfolyam létszáma korlátozott maximum 4 fő!

 Az IET® technika és energia rendezés nem diagnosztizál, nem kezel, és nem gyógyít betegségeket.  Kizárólag a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben, egyensúlyban, hozza a visszafojtott érzelmi energiablokkokat, kitisztítja a negatív energia lenyomatokat és megerősíti az energiamezőt. /Aurát/

Energiamező Gyógyító Angyalai

Felnőttképzés nyilvántartási szám: B/2022/000547

Regisztráció a tanfolyamra

Az üzenetben jelölje meg a tanfolyam nevét, amire jelentkezik!