You are currently viewing Adj hálát minden negatív tapasztalásért!

Adj hálát minden negatív tapasztalásért!

Ne kergesd magad az őrületbe azzal, hogy ismételten olyan megoldásmódokkal próbálkozol, melyekről már bebizonyosodott, hogy teljesen eredménytelenek. Ha valami nem megy, ne erőltesd, kérj útmutatást az Égiektől, és légy nyitott a választ illetően!

Gyakran előfordul, hogy amikor valamilyen problémával szembesülünk, egy bizonyos módon próbáljuk megoldani.       Ha nem megy, akkor is ugyanazzal a módszerrel próbálkozunk újra meg újra. Idegesek leszünk, még elszántabban próbálkozunk, még idegesebbek leszünk, és még több energiát fektetünk abba, hogy azt a megoldást erőltessük, amit már kipróbáltunk és amiről kiderült, hogy nem működik.

Beleragadunk valamibe, és mintha csapdába estünk volna. Az ilyen esetekből alakul ki az a helyzet, amikor életünk kezelhetetlenné válik. Rabjaivá válhatunk ugyanannak a bonyolult sémának kapcsolatainkban, egyéb feladatainkban, életünk bármely területén. Kezdeményezünk valamit, ami nem megy, elakad; pocsékul érezzük magunkat, aztán megint nekirugaszkodunk, és még mindig nem megy.

Ettől persze begurulunk, pánikban esünk és akkor teljes mértékben bekebelez egy olyan negatív energia, amiből csak nagyon tudatosan találjuk meg a kiutat.

Néha jobb, ha elengedjük a dolgot, félrehúzódunk, és abbahagyjuk a hasztalan próbálkozást. Ha nem működik a dolog, lehet, hogy az élet mondani akar nekünk valamit. Az élet nem küld mindig neonfényű útjelzőket, hogy megmutassa az utat. Néha a jelek nehezebben észrevehetők. Jel lehet az is, ha nem megy valami?

Engedd el! Ha ismételt próbálkozásaid sem hozzák meg a kívánt eredményt, és ez idegesít, lehet, hogy rossz irányba kényszeríted magad. Tanuld meg felismerni, ha valami nem működik, vagy nem úgy megy, ahogy elképzelted. Lépj bátran hátrább, és várd ki a megfelelő időt, a tiszta és világos útmutatást. Hidd el, hogy nem mindig jó, ha idő előtt történnek a tapasztalások, mert nem biztos, hogy elég érett vagy hozzá!

Adj hálát minden negatív tapasztalásért, mert ezek a legnagyobb tanítások az életedben és a nehéz helyzetek hozzák magukkal a legnagyobb áldást!

 

 T. Ágnes ~ Angyali Érzés