You are currently viewing Mit jelent Számodra a HIT?

Mit jelent Számodra a HIT?

Hinni valamiben, amit nem látunk? 

Kitartani a nehézségek ellenére, és legyőzni akadályok tömkelegét? 

Kitartani, amikor minden elveszettnek tűnik? 

Sokan beszélünk a hitről, de nagyon keveset értünk meg belőle, mert hajlamosak vagyunk a vallással társítani. Ez korlátozott nézet, mert a hit az élet minden területén működik. 

HIT nélkül belesodródnánk bizonytalan tengerek legmélyére! Hitre van szükségünk-életünk irányításához. 

Az életnek nincs olyan területe, amelyhez ne lenne szükség a feltételnélküli hitre!

Bíznunk kell önmagunkban és képességeinkben, tehetségünkben és legfőképpen az Égiek segítségében és támogatásában.

Amikor bekövetkezik egy tragédia, egy veszteség, amikor a világ felfordul, körülöttünk a hit támogat bennünket, hogy átvészeljünk minden adott nehézséget!

Jézus a lelki szemet a test lámpásának nevezte. Amikor a szem ép, vagyis mikor felfogja a láthatatlant és megérti a hit elvét akkor az egész testünk, és energia mezönk feltöltődik fénnyel. Amikor testünk tele van fénnyel, valódi csatornák vagyunk Isten isteni erejének átáramlásához nekünk, megnyilvánulva, amit a lelki szem tud és lát a hit által. 

A hit a láthatatlanok birodalmában mozog, és nem mérhető, nem kézzel fogható, viszont, a feltételnélküli hit összeköti a testet az égi világgal, az angyalok birodalmával, ahol igen is minden lehetséges!

Amit hiszünk, az megvalósul, megtapasztaljuk a lehetetlent és tudjuk, hogy valóra válthatjuk, a legmerészebb álmainkat is, nem számít, milyen körülmények, akadályok állnak előttünk. 

Ha csak abban bízunk, amit látunk, nem tudjuk megtapasztalni mindazt a jót, ami már a miénk, a színfalak mögött.

Ha azt mondjuk, „Elhiszem, ha látom”, akkor lemaradunk a végeredményről. I

Inkább azt kell mondanunk: „Hiszem, és ezért látom”!

 A feltételnélküli hit eléréséhez meg kell erősítenünk az Égiekkel való kapcsolatunkat, és hinnünk kell az egységnek az erejében!

 Amikor először az angyali birodalomban hiszünk és nem pedig az anyagi dolgokba és körülményekbe, akkor tapasztaljuk meg, a hihetetlen csodák, és a végtelen lehetőségeink erejét!

 T. Ágnes ~ Angyali Érzés