You are currently viewing Értékes és szerethető vagy!

Értékes és szerethető vagy!

Tárd ki szíved, lelked a tisztító és gyógyító folyamat előtt, melynek segítségével lezárhatod a tegnapot, és megnyílhatsz a ma és a holnap által kínált lehetőségek előtt!

Amikor ragaszkodsz a régi kapcsolataidhoz, a múlt eseményeihez, amelyek valamilyen formában már lezárultak, akkor fölösleges terheket cipelsz magaddal.

Csomagod egy része, melytől megszabadulhatsz, múltadból visszamaradt lezáratlan érzések, lenyomatok befejezetlen ügyek – harag, neheztelés, bűntudat, sértődöttség vagy vágyakozás. Ha nem zárod le az adott kapcsolatot, ha ragaszkodsz valamilyen formában egy történéshez, ha nem tudsz békésen távozni, még nem tanultad meg a leckét. Ez azt jelentheti, hogy újra és újra eléd teszi az univerzum ugyanazt a feladatot, ugyanazt az érzést mielőtt tovább mehetnél utadon, egészen addig míg nem okulsz a tanításból, a tapasztalatokból.

Vizsgáld meg a múlt lenyomatait, tanításait. Tedd fel magadnak a kérdést és légy őszinte magadhoz a válasz illetően!

Milyen érzésekkel távoztál egy kapcsolatból?

Még mindig magaddal hurcolod a bűntudatot, a megbántást?

Most is áldozatnak érezed magad?

Bánt, hogy visszautasítottak, megcsaltak, átvertek?

Még mindig keserűséget érzel olyasmi miatt, ami két, öt, tíz vagy akár húsz évvel ezelőtt történt?

Még mindig meg akarsz felelni az egész világnak, és éppen saját magad hagyod figyelmen kívül?

Eljött az ideje, hogy letedd ezeket a terheket, hogy elengedd végre régi kapcsolataidat, hogy teher nélkül indulhass tovább új gyümölcsözőbb tapasztalatok felé.

Nyilván minden ember életében vannak olyan események, amit nem tud elfelejteni, vagy nem is lehet, de idővel ennek az emléke elhalványul, kevésbé fáj a veszteség.

A döntés mindig a TIÉD, a múltban akarsz élni, vagy elvarrod a régi szálakat és megnyílsz a jelen szépségei, csodái előtt!

Hidd el terhek nélkül sokkal könnyebb útra kelni, és sokkal könnyebb a haladás is, de ami a legfontosabb, hogy végre higgy MAGADBAN és az Égiek hatalmában tudd, hogy mindig van segítséged csak kérned kell, és elfogadnod, elhinned, hogy értékes vagy és megérdemled, hogy tisztelettel és szeretettel bánjanak VELED!

 

 T. Ágnes ~ Angyali Érzés