You are currently viewing Mindig a fény útját válaszd!

Mindig a fény útját válaszd!

 Mindenhol a világon emberek milliói járják a tudatosodás, az ébredés útját! Ez alól TE sem vagy kivétel, hiszen minden egyes nap elteltével lehetőséged van arra, hogy változtass az életeden, hogy tudatosabban járd földi utazásod!

                                                                                     Hogyan tudod ezt elérni?

Arra törekedj, hogy egyéni és közös életedet jobban összhangba hozd a természet törvényeivel és az egyetemes elvekkel, hiszen csak így élhetsz egyensúlyban és harmóniában önmagaddal, embertársaiddal és a Földdel.

Ma, amikor saját személyes gondjaidon túl nap mint nap szembesülsz az ökológiai, társadalmi és politikai problémákkal, nagyon fontos, hogy megtanulj sokkal tudatosabban élni, mint eddig.

Ha TE, mint földi lélek vállalod a felelősséget és tudatosan éled az életed, ezzel példát mutatsz másoknak. Így ők is erőt éreznek ahhoz, hogy csatlakozzanak ehhez a különleges csodákkal teli utazáshoz.

Soha ne vesztegess időt arra, hogy úgy érzed, nagyon hosszú utat kell megtenned ebben a spirituális életben. Ehelyett bátorítson és erősítsen annak tudata, hogy milyen nagy utat tettél meg már eddig is, és adj örök hálát ezért.

                                       Ismerd fel, hogy mennyi minden van, amiért hálásnak kell lenned!

Vedd körbe magad csodálatos gondolatokkal, csodálatos dolgokkal, csodálatos emberekkel. Lásd az igazság fényét ragyogni mindenben és mindenkiben. Önmagadból, a lelked legmélyéről ragyogjon ez a fény, és tudd, hogy kívülről semmi nem képes eloltani, csupán a saját félelemalapú gondolataid vagy negatív hozzáállásod. Légy ezért mindig tudatos és őrizd magasabb rezgésszinted. Mindig a fény útját válaszd! Egyre több és több fényre van szükség, amíg a világban zajlik az intenzív tisztulás. Őrizd meg a belső fényedet és tápláld, hogy minél erősebben és fényesebben legyen. Legyél TE magad a fény, és engedd, hogy szikrázóan ragyogva világítson belőled segítve ezzel a sötétség és félelem gyógyulását.

A mindennapok tudatos megélésének megtanulása soha véget nem érő, egyre mélyülő és egy életen át tartó folyamat, amelynek minden egyes szintje csodákkal van kikövezve!

Azt követeli tőlünk, hogy lépjünk érintkezésbe lelki bölcsességünk legmélyebb részével, egyesítsük azt lényünk összes többi szintjével a mentális, emocionális és a fizikai szinttel. A tudatosodás folyamata arra késztet bennünket, hogy felismerjük és elengedjük régi beidegződéseinket, meggyőződéseinket, megfelelési kényszerünket, és nyíljunk meg életünk minden egyes területének új csodái előtt.

 

 T. Ágnes ~ Angyali Érzés