You are currently viewing Emlékezz a Benned élő fényre!

Emlékezz a Benned élő fényre!

Odafigyelni magadra egy dolog, cselekedni azonban már egészen más!

Évekkel ezelőtt, amikor először meghallottam lelkem hangját, nem volt elég bátorságom, önbizalmam, belső erőm, és nem voltak megfelelő technikáim ahhoz, hogy ne csak meghalljam a lelkemet, hanem emlékezzek és elfogadjam útmutatását, és megengedjem, hogy irányítsa sorsomat az isteni terv szerint.

Akkor nem értettem, nagyon sok mindent, mára viszont teljesen letisztult a kép. Minden ÉRTEM történt és a fejlődésemet szolgálta!

Nem mondom, hogy mindig könnyű volt az út, amin jártam, de ma már eljutottam odáig, hogy minden percért hálás vagyok, mert minden tapasztalat, találkozás, történet megtanított arra, hogy bátran felvállaljam magam, és ragyogtassam fényemet!

Hálás vagyok azoknak a lelkeknek, akik segítettek visszatalálni fényemhez!

 

EMLÉKEZZ…..

Bármerre is jársz, mindig nyomot hagysz magad után, legyen bármilyen fakó, átlátszó vagy foltos, de ott hagyod a lenyomatod.

Ha jól érzed magad, ahol vagy, akkor természetesen kellemes pozitív energiákat hagysz magad után, de ha valami negatív tapasztalat ér, csalódás, harag, bánat, akkor bizony a te lenyomatod is negatív marad, amit ott hagysz.

Mindenki nyomot hagy maga után, csak az nem mindegy milyen energiatér marad utána.

Hogy miként élünk tovább mások emlékeiben, azt nem mi döntjük el, de azt mindig eldönthetjük hogyan, milyen érzésekkel lépjünk tovább, és miként éljük az életünk!

Ha gyakran érzed magad fáradtnak, levertnek, ha úgy érzed, elhagy minden erőd, bármennyit is pihenj, akkor légy éber és tudatos és cselekedj, mert azt jelenti, hogy szanaszét hagytad lélekrészeidet, és amint jön a felismerés azonnal cselekedni kel és visszahívni, természetesen megtisztítva.

Ha úgy érzed eltévedtél a hétköznapok sűrűjében, kérd meg Őrangyalod, öleljen át védelmező szárnyival, hogy ne érezd magad egyedül, mindig megtaláld az árnyak mögött rejtőző fényt, és mindig legyen elég bátorságod meghallani lelked finom duruzsolását.  

Bízz az Égi segítségbe, hogy megtalálod az ösztönzést, az erőt, az önbizalmat, a motivációt és a gyakorlati eszközöket, amelyek segítségével nem csupán a lelked szavaira felelhetsz, de hagyhatod is, hogy vezessenek téged életed útján.

 Emlékezz, hogy micsoda kincs vagy ezen a világon, értékes vagy és ragyogó lélek ha, leveted az állarcaid!

Emlékezz milyen érzés, amikor valódi, csodálatos önmagad vagy, akinek mindig lenned kell!  

A világnak nem egyszerűen fényre van szüksége. 

 

A TE SAJÁT FÉNYED AZ, AMI SZÁMÍT!

T. Ágnes ~ Angyali Érzés

M.V.Iza! Köszönöm ezt a csodálatos képet!