You are currently viewing Nyisd meg szívedet, és engedd……..

Nyisd meg szívedet, és engedd……..

Ha meg akarod változtatni az életedet, meg kell változtatnod a gondolkodásod, a hozzáállásod, amit tudatossággal, hálával és feltételnélküli szeretettel sikeresen elérhetsz!

A mai nap remek alkalom, hogy el kezd megvalósítani ezt a változást, hiszen ma van az év első teliholdja, ami ráadásul Oroszlán telihold! Emlékezz arra, hogy a szeretet határtalan és ereje mindent akadályt legyőz, ami az utadban gördül.

Teremts helyet a csodáknak életedben, dönts szíved igaz vágyai alapján mert ma minden, gondolat, cselekedet, döntés, százszoros erővel hat! Nyisd meg szívedet, és engedd, hogy körbe öleljen a szeretet, a megbocsájtás, a hála, a gyógyulás energiája! Enged meg, hogy minden sejtedet feltöltse a feltételnélküli szeretet!

Mit érzel, amikor a Holdra nézel? 

Csak csodálod szépségét vagy esetleg hatalmában kerít egy misztikus energia, ami arra késztet, hogy cselekedj?

Igazad van, mivel a Hold különleges erőkkel rendelkezik, most különösen hatalmas energiával érkezett meg.Nem csak a mai napon, hanem minden egyes teliholdkor az energiája, nagy hatással van a föld minden élőlényére.

Érzelmeid és gondolataid közvetlen nagy hatást gyakorolnak szervezetedre, amely kihat egész életedre, ezért kérlek a mai napon különösen légy tudatos. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy akkor a többi napon teret engedhetsz a negatív energiáknak, mert ezen az egy napon csak pozitívan gondolkoztál!

A mai nap tele van ragyogó lehetőségekkel, varázslatos energiákkal, ami átalakulást hoz, ha megengeded ezért nyitottnak kell lenned és a befogadásra, mert ez megfogja határozni az egész évedet.

Ma lehetőséget kapsz, hogy őszintén magadba nézz, hogy elengedd a múlt fájó lenyomatait, ami még fogva tart.

Ki kell lépned az saját csapdádból, az önostorozás, az önmarcangolás, a hibáztatás csapdájából, hogy újra hald a lelked hangját, ami mindig a ragyogó utón vezeti életed.

Lehetőséget kapsz a megbocsájtásra, hogy megérts a múltban történt fájdalmas eseményeket, hogy ezáltal megbecsüld a jelent, mert ezen tapasztalatok nélkül ma nem lennél az, aki vagy!

 Tedd hát le a terheidet, bocsáss meg magadnak és természetesen másnak is, engedd el a bűntudatodat, sérelmeidet, ami eddig fogva tartott, és nyisd meg a szíved a jövőd előtt, a feltételnélküli szeretet előtt, hogy úgy ragyoghass teljes fényeddel, mint a mai telihold!

Ha van rá lehetőséged este, akkor fürdőzz a holdfényben pár percet, és érezd, ahogy az energiája körbe ölel, megtisztít és feltölt gyógyító rezgéseivel!

„Hold mantra”

Megtisztulok a telihold fényében!

Elengedek minden félelmet, aggodalmat, fájdalmat betegséget!

Elengedem a múltam fájó emlékeit, áldást és szeretetet küldök minden pillanatában!

Ezzennel feloldok minden régi fogadalmat és esküt, ami jelenleg is hatással van az életemre, és kérem az Égieket töröljék minden hatásukat az idő minden síkján!

E pillanattól fogva bevonzom és elfogadom az életemben az egészséget, bőséget, boldogságot és minden jót, ami rám vár!

Áldással és Szeretettel  T. Ágnes ~ Angyali Érzés