You are currently viewing Az idei év első Újholdja…….

Az idei év első Újholdja…….

Ma van az év első újholdja és egyben energia kapunyitás, /01.11/ melynek erőteljes hatása kihat az egész évünkre!

Az utóbbi időben erőteljesen visszaköszönt a múlt emléke minden féle szinten. Úgy érzelmileg, mint fizikailag. Olyan emberek jutottak eszembe, akivel már több tíz éve nem beszéltünk, és mégis egyszer csak a semmiből ott teremtek a gondolataimban, vagy éppen ismerősnek jelöltek a közösségi oldalon.

Nagyon sok mindent történt, az elmúlt hetekben mindenki életében, úgy az enyémben, mint a családi, baráti, meg ismerősi körben. Tudom, hogy voltak olyan veszteségek, amiket nehezen vagy még egyáltalán nem sikerült feldolgozni, tanítások, ami előtt csak kapkodtuk a fejünket, és voltak csodálatos élmények is amiért igazán hálásak lehetünk.

 Ma ugyan újhold van, de a hold minden fázisa nagyon különleges energiával hat az életünkre, és ezeket érdemes a javunkra fordítani, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki tudatosságunkból!

Biztos vagyok benne, hogy sok energiát halmoztál fel az elmúlt időszak során, pozitívat- negatívat egyaránt és az sem kizárt, hogy most túlterheltnek érzed magad, és úgy érzed semmire nem maradt energiád! 

Pedig valójában most kell igazán tudatosnak lenned és cselekedned!

Az újhold az újjászületést jelképezi, és most van itt az ideje, hogy ma mindent negatív lenyomatot kiüríts az elmédből, old fel a pangó energiát, a feszültséget, amely úrrá lett rajtad, és adj teret az újnak, engedd be a csodákat az életedben!

 A mai napon elültetheted azokat a magokat, gondolatban tettben, amik az újjászületés, a megújulás felé vezetnek és egyben meghatározhatod az egész előtted álló évet is!

~Emlékezz, hogy a hit, a legcsodálatosabb dolgokat tudja összehozni az életedben! Élj a jelenben, tedd meg, amit úgy érzel, hogy meg kell tenned! Higgy MAGADBAN és az álmaidban, mert az álmaidból építed fel a jövőd

~Emlékezz, hogy egy vagy a mindenséggel! Tudd, hogy minden amit teszel, és mindent amit adsz, az egész világnak és minden benne élő léleknek szól!

~Emlékezz, minden nap egy újabb ajándék az Égiektől! Tedd azt, ami boldoggá tesz TÉGED és boldoggá teszed a világot is!

Bármit is teszel, fontos, hogy meg köszönd és hálát adj az Égieknek minden áldásért, amivel megajándékoztak!

 

 

Áldással és Szeretettel  T. Ágnes ~ Angyali Érzés