You are currently viewing Szent Mihály Arkangyal napja!

Szent Mihály Arkangyal napja!

Mihály Arkangyal egy felekezetektől, vallástól független, nagyhatalommal rendelkező tisztító és védő Arkangyal, aki választ ad minden fontos kérdésedre, és segítségedre siet, csak hívnod kell!

Mihály Arkangyal nevének jelentése: „Istenhez hasonló”.

Ha a segítségét kérjük, a Teremtő jobbkezének, az isteni akarat és szeretet hírnökének segítségére számíthatunk. Száz százalékig megbízhatunk benne, és mindig kristálytiszta útmutatást és százszázalékos védelmet kapunk minden esetben

Határtalan ereje lehetővé teszi, hogy egyszerre mindenütt ott legyen, jelenlétét mégis személyesnek és különlegesnek érezzük!

A többi angyalhoz hasonlóan tiszteletben tartja szabadakaratunkat, és nem avatkozik be kérés nélkül. Ám ha egyszer a segítségét kérjük, mindig velünk lesz, és mindenféle módon támogatni fog bennünket.

Mihály Arkangyal a legfőbb védelmező, aki mögötted áll és elkísér, minden pillanatban, minden helyzetben, amikor megkéred rá, de legfőképpen a változások idején!

Bátorságot, erőt és önbecsülést ad Neked, és akinek kéred. Hívd őt, ha tisztításra, vezetésre, védelemre, bátorításra van szükséged-életed bármely szakaszában, a következő lépés megtételekor főleg, ha ez az életcéloddal vagy a szellemi utaddal kapcsolatos.

Előfordul, hogy az előző életeinkben tett fogadalmaink követnek bennünket jelen életünkbe. A régi szegénységi fogadalmak anyagi nehézségeket okozhatnak életünkben, a cölibátusi fogadalmak szexuális és kapcsolati nehézségekhez vezethetnek, a szenvedésekre tett fogadalmak, pedig önbüntető életmódhoz. Amikor feloldjuk ezeket a fogadalmakat, Mihály Arkangyal segítségével a negatív hatásuk elmúlik, és az akadályok gyógyulni kezdenek minden téren és időben!

A mai napon védelmező ereje megsokszorozódig és felerősödik, így hát ma még nagyobb erővel tudod befogadni tisztító védelmező energiáit, hogy megerősítsd hitedet, és felszabadulj a valós vagy valótlan terhek súlya alól. Legyen erőd, legyen bátorságod, legyen kitartásod, hited és találd meg a benned lakozó isteni fényt, mely, mint jelzőlámpás világít Neked és vezet utadon.

Nem csak a mai nap, hanem bármikor kérheted, amikor úgy érzed, hogy szükséged van a támogatására.

Mindig minden esetben számíthatsz rá!

Fogadjátok szeretettel ezt a rövid kis imát, de én azt vallom, hogy a szívből jövő gondolataink érzéseink által megfogalmazott ima a legerősebb!

~Kérlek, Mihály Arkangyal ölelj körbe védelmező, tisztitó fényeddel. Vigyázz rám és szeretteimre, tisztítsd az utat előttem, és tüzes kardoddal vágj el minden negatív köteléket, és minden olyan akadályt, ami hátráltat az isteni tervem teljesitésében, az utam tovább haladásban, a fejlődésben. Kérlek, erősítsd meg hitemet, adj erőt és bátorságot, hogy szemben nézzek az életem kihívásaival, próbatételeivel…

~Köszönöm, hogy mindig velem vagy és vigyázol Rám!

 

 

Áldással és Szeretettel  T. Ágnes ~ Angyali Érzés