You are currently viewing <strong><em>Soha nem késő változtatni az életeden! </em></strong>

Soha nem késő változtatni az életeden! 

Ha életed kihívásaival nézel szembe, és elbizonytalanodsz, állj meg egy percre, és kezdd el felismerni az életedben rejlő áldásokat!

Őrület, hogy a legtöbben úgy éljük az életünket, hogy mindig csak a problémára koncentrálunk, nem a mögötte rejlő tanításra. Dühöngünk, ítélkezünk, a bolhából egy pillanat alatt elefántot varázsolunk, rosszul érezzük magukat, miközben nem vesszük észre, milyen gazdag és áldásos az életünk nagyon sok emberhez képest. 

Amikor elkezdtem felismerni életemben az áldásokat, egy szempillantás alatt az egész életem felfordult, mert abban a pillanatban döbbentem rá, hogy milyen szerencsés vagyok, mert minden kihívás, amit elém sodort az élet, valójában mekkora tanítás volt!  Nem győztem hálát adni az égieknek, a rengeteg segítségért! /amit természetesen csak később ismertem fel/

Soha nincs késő változtatni az életünkön, a nézeteinken, a felfogásunkon, a hitrendszerünkön, és még rengeteg dolgot sorolhatnék ide, de kezdem a legalapvetőbb technikával, ami számomra is bevált és amióta felismertem és elkezdtem alkalmazni azóta minden nap hálát adok a legapróbb áldásért is az életemben!

Ez a technika egyszerű, gyors és még pénzedben sem kerül, azonnali eredményeket, visszajelzést kapsz, és nagyon gyors önbizalomnövelést és biztonságérzetet ad!

Mindössze annyit kell tenned, hogy naponta szánj pár percet arra, hogy felsorolj néhányat a számtalan áldásból, amellyel rendelkezel az életedben.

Ilyenek lehetnek például:

Az otthonod,

 a szeretteid,

egy kedves gesztus egy idegentől,

a kedvenc teád,

a kényelmes fotelod,

egy gyönyörűséges virág a kertedben,

az önzetlen barátok,……..

Folytathatnám, de ahelyett, hogy az én áldásaimról olvasnál, inkább idézz fel most rögtön néhányat a Tiéid közül. 

Ha elkezded felsorolni az összes nagyszerű dolgot, ami már megvan az életedben, de többnyire észrevétlen mert természetesnek tűnik, azonnal felismered milyen szerencsés vagy, jobban és magabiztosabbnak fogod érezni magad, és rövid időn belül megváltozik az egész életed.

Kezdetben, ha teheted, írd le a listádat. Gondolatban, szóban felsorolni őket nagyszerű, de kiírni őket sokkal nagyobb erővel hat. 

Az áldások lejegyzése kétszeres önbizalmat ad. 

1 – lendületet ad, amikor leírod őket,

2 – minden alkalommal lendületet ad, amikor visszalapozol és elolvasod, amit leírtál. 

Próbáld meg minél szélesebbre tenni a listádat. Amikor kiírod az áldásaidat, állíts magadnak egy határt.

Fel tudsz sorolni 10, 50 vagy akár 100 áldást egyszerre? 

Egy pillanatra azt gondolhatod, hogy „nem”, de ez nem igaz mert, minél többet felismersz, annál több áldást fogsz kapni. Rövid időn belül látni fogod, hogy az életed tele van áldásokkal. 

Áldásaid kiírásával értékes eszközt teremtesz magadnak az önbizalmad növelésére amikor csak kell. Valahányszor számba veszed az áldásaidat, még több áldásban lesz részed. Tartsa a listát a táskádban, az ágyad mellett, hogy emlékeztessen hálát adni minden áldásért.

Legyen benned elég erő, legyen benned elég kitartás, hogy felülemelkedj a problémák vagy akadályok negatív energiája felett, mert ha a fókuszt a problémáról, amellyel szembesülsz, az életed áldásaira, jó dolgaira helyezed, máris mérsékelted csökkentetted problémád méretét, és könnyebben, gördülékenyebben leküzdesz minden akadályt!

Tiszta szívből kívánom, hogy ÁLDÁSOK ezrei kísérjenek utadon, hogy megtapasztalhasd a legapróbb csodákat is az életedbe!

 T. Ágnes ~ Angyali Érzés