You are currently viewing Vedd észre a jeleket!

Vedd észre a jeleket!

Csodálatos változások, következhetnek be az életünkben, amint észrevesszük és elfogadjuk az Angyali birodalomból érkező üzeneteket, és segítséget.

Az Angyalok több módon is próbálnak kapcsolatba lépni velünk, segíteni, amikor szükséges, vagy amikor kérjük. Minden esetben és élethelyzetben kérni kell, mert tiszteletben tartják a szabad akaratot, és csakis akkor avatkoznak be az életünkben kérés nélkül, ha életveszélyben vagyunk! Mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, hogy mihamarabb eljusson hozzánk a támogatásuk, szeretetük. Segítenek abban, hogy választ kapjunk kérdéseinkre, és irányt mutassanak életünkben.
Mégis gyakran kételkedünk a jelekben, amiket nekünk küldenek! Egyszerű véletleneknek, vagy képzeletünk játékainak tartjuk őket!
Minden jelnek, üzenetnek különleges célja van, megnyugtatnak, bátorítanak, segítenek meghozni egy döntést, vagy éppen igazolnak egy érzést, egy gondolatot, amit már eddig is tudtunk, csak nem voltunk biztosak benne.
Az üzenetek, jelek sokféle képen, végtelen formában érkezhetnek, hozzánk. Tollak formájában, különböző fények, fénygömbök, világító szikrák, szerencsepénz, illat, mennyei hangok, különös alakú-formájú felhők, csodálatos szivárvány, de a leggyakrabban szívesen üzennek a számsorok formájába is, amik rendszeresen ismétlődnek a mindennapjainkban, mint például 09:09, 11:11, …. 444, 888… és még sorolhatnám a végtelenségig.
Érdemes odafigyelnünk ezekre a jelekre, útmutatásokra, és nem utolsó sorban nagyon fontos, hogy nyitottak és befogadok legyünk, megengedjük és elfogadjuk az Égi segítséget!

Végtelen mennyiségű segítséget kérhetsz, bárhol- bármikor, de tartsd szem előtt, nem elég kérni el is kell tudni fogadni!

Szeretettel: T. Ágnes ~ #Angyali Érzés