You are currently viewing Kockáztass bátran!

Kockáztass bátran!

Használd ki az összes lehetőséget, amit az élet, az Univerzum felkínál NEKED!

Nem kell folyton túl vakmerő vagy önpusztító kockázatokat vállalnunk, de a kecsegtető kockázatokat megengedhetjük magunknak.
Amit nem engedhetünk meg, az a félelemtől való bénultság!
Nem kell szándékosan megbénítani magunkat azért, mert félünk a hibáktól vagy a kudarctól. Természetes, hogy időnként hibázunk, hogy nem sikerült valami. Ez együtt jár azzal, hogy élünk.
Nincsen garanciánk! Ha arra várunk, hogy valaki garantálja cselekedeteink pozitív kimenetelét, életünk nagy részében várakozhatunk.
A hibákért nem kell szégyenkeznünk, se saját magunk, se mások előtt, még ha együtt járjuk is velük a gyógyulás útját.
A gyógyulás célja nem az, hogy hibátlanul, tökéletesen éljünk. A gyógyulás célja az, hogy valóban éljünk, elsajátítsuk a tanulságokat, megértsük a tapasztalatokat és haladjunk előre a megkezdett úton.
Kockáztass! Ne várj folyton garanciára, megerősítésre! Bízz MAGADBAN! Ne figyelj oda, ha valaki azt mondja: „Én előre megmondtam…” Nem kell megfelelned senkinek csakis „Saját MAGADNAK! Bármilyen negatív tapasztalat jön Veled szembe, és utadat állná, ami megérintene, és bekebelezne haladj tovább bátran, hiszen képes vagy rá, hogy legyőzd!
Rázd meg magad, ha hibáztál, és indulj el a siker felé vezető úton!

Emlékezz, hogy az Égiek, mindig VELED vannak, támogatnak, hogy vállald az egészséges kockázatokat. Segítenek, megszabadulni a kudarctól, félelemektől, és segítenek, hogy teljességgel éld életedet, és megtapasztalhasd földi utazásod minden áldásos élményét!

T. Ágnes ~ Angyali Érzés