You are currently viewing Mindig TE döntesz!

Mindig TE döntesz!

Nincs hatalmad a fölött, hogy mások mit várnak el tőled, nem szabhatod meg, hogy a barátaid, ismerőseid, munkatársaid milyennek lássanak, vagy mit gondoljanak rólad. De azt eldöntheted, hogyan válaszolj mások elvárásaira.

Környezeted bármikor követelhet bármennyit az idődből, képességeidből, energiádból, érzelmeidből, de egyáltalán nem muszáj és nem is kell igent mondanod minden ilyen igényre, és nem kell bűnösnek érezned magad, ha nemet mondasz. Ne hagyd, hogy életed útját a megfelelés vagy az elvárások sokasága szabják meg.

Állíthatsz korlátokat, megszabhatod, meddig vagy hajlandó elmenni húzz, egy vonalat legyen egy határ. Bízz magadban, és nem utolsó sorban minden esetben hallgass a lélek hangjára.

Szánj egy kis időt magadra! Gondolkodj el azon, hogy te mit akarsz! Fontold meg jól, hogyan befolyásolná a te életedet az, ha mindig mások igényeinek próbálnál eleget tenni.

Csak akkor élheted a saját életet, ha nem hagyod, hogy mások elvárásai irányítsák. Környezeted megfogalmazhatja az igényeit, de a saját útadat minden esetben Te magad választod meg!

Legyél tudatos, hiszen céljaidat úgy, mint a határaidat is Te magad jelölöd ki!

 T. Ágnes ~ Angyali Érzés