You are currently viewing Még nem késő cselekedni!

Még nem késő cselekedni!

A Telihold mindig megvilágosodást és felismerést hoz, különösen azokon az életterületeken, amelyekkel nem foglalkozol nap mint nap! A mai napon különösen, fókuszba kerül az elengedés, a gyógyulás minden téren, de a következő napokban is még erőteljes hatást gyakorol életünkre a szuperhold energiája!

A Vízöntő szuperteliholdja felszabadíthat és megszabadíthat a negatív bénító kapcsolatoktól, játszmáktól, képmutatásoktól, és minden múltbeli nemkívánatos lenyomatoktól.

Itt az ideje, hogy hajlandó legyél elengedni mindent, ami már nem működik az életedben, ami hátráltat.

Engedd el a bűntudatot, a megbántást, a belső küzdelmeket, önmagaddal, vagy élethelyzetekkel kapcsolatosan.  

Ami már nem megy, azt nem kell erőltetni, engedd el, hogy teret adj az új energiáknak, kapcsolatoknak, lehetőségeknek.

A zűrzavar most kitisztul, kívül-belül, megújítja a lelkedet, és megtisztítja az utat, hogy újra kapcsolódjon az eredeti isteni tervhez, a jólét és bőség természetes állapotához. 

A mai telihold kiváló alkalom arra, hogy megünnepeld, amit elértél az életedben, és azért is, ami kudarcban fulladt.  Adj hálát minden áldásért, ami eddig elkísért, a kudarcoknak pedig köszönd meg a tanítást, hiszen megóvtak valami kellemetlenségtől.

Most legyél nagyon tudatos, mert amire összpontosítasz, az tükrözi a hozzáállásodat, és megteremti a jelenedet, a jövődet, és tetteid idővel valóságként jelenik meg életedben!

Áldott felismerést és elengedést MINDENKINEK!

 T. Ágnes ~ Angyali Érzés

Senkár László, köszönöm ezt a csodálatos képet!